Gambrinus PvP Team

PříjemFAQHledatRegistracePřihlášení

Share | 

Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
maximo

PříspěvekPředmět: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   19.10.10 22:41

Nick: Ishkafel
Class: Druid
Spec: Prevazne boomkin ale muzu i resto
Vek: 18
Armory: LINK ......snazim se nastackovat trochu resiliance(1450) a jeste musim vymenit par veci se spiritem Smile reforge z critu na haste
Znáš nekoho od nás?: Zatim ne, jelikoz prichazim z jineho realmu.
Proc práve k nám?: Asi jedina dobra cz/sk pvp guilda.
PvP uspechy: Arena 2v2 1650 rating; 3v3 1800 rating; 5v5 nic, protoze nebylo s kym hrat
Od kdy do kdy jsi vetšinou online: Kazdy den od 15:00
Byl by jsi schopný být online po 10 vecer?: Ano
Máš TS3 a Ventrilo + sluchátka a mikrofón?: Mam vse, Ts2,Ts3,vnt,mumble. Funkcni mikrofon.
/played : 35 dni
hunter 20 dni
paladin 15 dni
warrior 20 dni

Idea
Návrat nahoru Goto down
maximo

PříspěvekPředmět: .   19.10.10 22:42

Pisu z tohodle uctu, protoze mi nejak nechce prijit aktivace na mail.
Návrat nahoru Goto down
Sizune

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 13:42

ta polozka "Armory" tam je od toho aby si nam ten link dal, ne aby si okecal co mas za gear, takze jestli muzes tak to jeste posli
Návrat nahoru Goto down
Ishkafel

PříspěvekPředmět: .   20.10.10 13:45

dyt to tam je Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sizune

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 13:58

Very Happy fajn sem si nevsim kdyz to ma stejnou barvu jako normalni text

jeste mam teda dotaz 3v3 1800 si dal na druidovi? protoze armory ti to ve statistikach neukazuje :p vim ze je zabugovany ....

pak dofarmi zbytek wrathfulek

Naposledy upravil Malis dne 20.10.10 14:07, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Ishkafel

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 14:02

na druidovi mam max neco kolem 1400, to co jsem napsal jsou moje zkusenosti celkem Smile
Návrat nahoru Goto down
Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 16:45

za mě NE, sice nějake zkusenosti mit budes ale chce to s mainem...

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 18:34

Pokud to nevadi, tak bych se jen primluvil...
Myslim, ze kdo da 1800 na charu X by mel byt zcela schopen to dat i na charu Y.
Co hraju, jsem v rozmezi 1800 - 2000 byl se ctyrma classama, takze je to spis o aspon zakladnich znalostech herni mechaniky.
A nakonec nejeden z nas do Cata meni main character, just for the sake of change.
No a pokud ani to nestaci, tak aspon na Frienda kdyby to slo Smile On tech 1800+ da na 85ce tak ci onak.
Návrat nahoru Goto down
Ishkafel

PříspěvekPředmět: .   20.10.10 19:06

Naposledy upravil Ishkafel dne 20.10.10 20:43, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sinthor

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 19:10

jak vis ze semnou nespala jeho segra? Very Happy .... ale ted vazne.. mas segru? Very Happy nevim ja sem asi pro jak sem rekl nerad bych vam roztrahl partu
Návrat nahoru Goto down
Ishkafel

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 19:12

diky, ja mam segru, ale nevim jesli by si s ni chtel spat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 20:01

zvyšujeme požadavky pro přijetí, tak počkej co reknou ostatní

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 20:02

Za me ANO
Návrat nahoru Goto down
Spartakuss

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 20:04

já nwm no asi PRO , ale nelíbí se mi, že se obracíš na příhlášky který jsou starý a ani nemůžeš vědět co se dějě v Gildě !!
Návrat nahoru Goto down
Marcy

PříspěvekPředmět: Re: Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat   20.10.10 20:56

Jen taky prihodim nazor, at toho tu neni tak malo :-)

Jeste teda k te "stare" prihlasce. Rozhodnuti o tom, ze ten teepek byl prijat je "stare" sotva 13 hodin. Ale uznavam, ze za 13 hodin se muze zmenit mraky veci :-)

Tedka k Ishkafelovi.
Co se tyka aren, tak nemohu moc soudit, nikdy jsme spolu v teamu nebyli. Ale celkove, co se tyka pvp, tak je velmi aktivni. V BG vzdy dobre vi co ma delat a dokaze dobre vyhodnotit situaci. CC mu take nejsou cizi. Dokaze ve sprvany cas pouzit cyclonu, rooty apod. ..... velmi dobre zna i jine classy, takze vi co od koho muze cekat. To ze na BB nejde z mainem neni dulezite, navic to, co je jeho main nevim ani ja Very Happy Troufl bych si rict, ze je to asi prave tenhle druid, protoze ho ma uz od zacatku Wotlk, kdy hral resto v PvE. Potom tezce propadl altoholismu a ted se vratil zpet k druidovi.

A co se tyka ratingu a celkove vysledku v arenach, tak to je na dlouhe povidani. Kdyz chcete dobry rating, musite mit dobry setup (samozrejme i skill). Jenze jak jsem psal uz v me prihlasce ... na Executusu nas bylo mrte malo (max 8 aktivnich cz/sk lidi) ... takze moc kombinaci na nejaky dobry setup klukum nezbylo. Navic bylo i celkem tezke sejit se vsichni online. Na 5v5 areny jsme museli vypisovat eventy a zjistovat kdo kdy muze a kdo ne. Proste naprd. Ale predevsim jsme hrali pro zabavu a ne proto aby jsme na konci sezony meli kazdej gladiatora (i kdyz by to nebylo spatne).

Za Ishlafela se tedy zarucuju, ze za svou classu hrat umi a neni mu cizi ani znalost jinych class.

Jinak cetl jsem vetsinu tady postnutych prihlasek a plne souhlasim, ze by bylo fajn lip vybirat lidi. Ale v prvni rade bych chtel upozornit ze pohled na gear neni zrovna nejlepsim meritkem. Mnohem vic napovi pohled na gemy, enchanty, glyphy a telenty ... tohle ukazuje to, jestli clovek o te classe neco vi, nebo ne. Samozrejme by si vyber svych talentu, glyphu apod mel umet obhajit, protoze jak vime, tak Wotlk byl celkem naprd, co se tyka variant talentu apod ... takze kazdej spise kopiroval build nekoho jineho a ani nevedel co vlastne klika za talenty ... no nic .. zas se zakecavam Very Happy

Takze tot muj nazor a vic kdyztak ve hre a nebo zatim jeste tady na foru.

Co se tyka moji migrace, tak jsem cekal az se definitivne uzavre arena sezona, aby mi nesebrali pvp titul. Dneska to bylo konecne uzavreno, takze se rozloucim s par lidma na Executusu a hura na Burning Blade ... jeste teda nevim jestli humanku a nebo draeneiku .. tezke rozhodovani Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Broodworst resto druid
» The Rabies Druid (Boss Killing)
» Ishkafel (balance druid, zmena realmu a frakce) - přijat
» [Declined] Wheellie Balance Druid
» Moonlight PvE Balance Druid [Accepted]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru